Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

06-09-2020 – Beursdeelname spoga +gafa

In 2020 organiseert Handelsagent Duitsland voor een aantal Nederlandse producenten en leveranciers van (innovatieve) producten voor buitenleven een collectieve beursdeelname tijdens spoga + gafa in Keulen, gehouden van zondag 6 tot en met dinsdag 8 september.

De beurs is leading op het gebied van tuininrichting en trekt mondiaal geïnteresseerden, wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is veelal hoog. In 2019 trok de editie meer dan 40.000 bezoekers uit 124 landen en 2281 standhouders uit 67 landen.

 • Intake bij jou op locatie
 • Productpitch voor Duitse inkopers
 • Actief uitnodigen van Duitse inkopers
 • Gedeelde stand (incl. stroom, lampen, wanden en tapijt)
 • Hostess om klanten op te vangen en aan te spreken
 • Beursondersteuning (o.a. standbemanning)
 • Kwalitatieve (voorbereide) gesprekken met Duitse inkopers
 • Aanwezig bij de gesprekken
 • Focus op zakendoen en omzet

Thema spoga + gafa 2020: Duurzame tuinen

Kijkt u ook al uit naar “spoga + gafa 2020”: nog internationaler, veelzijdiger en nog meer bezoekers! Elk jaar toont spoga + gafa op indrukwekkende en geheel eigen wijze aan de gehele (groene) wereld dat dit dé tuinbeurs is. In Keulen moet je zijn wanneer jij in de tuin het verschil maakt.

Tuinliefhebbers en topleveranciers uit de wereldwijde groene sector komen samen op spoga + gafa. Hier staat de tuin met al zijn facetten centraal. Met frisse ideeën en innovaties. Naast planten ontbreken natuurlijk tuinmeubelen, tuintechnologie buitenkeukens en bbq’s niet. De spoga + gafa 2020 in Keulen is het groene ontmoetingspunt voor exposanten en bezoekers!

Het nieuwe focusonderwerp op spoga + gafa 2020 is "Duurzame tuinen".

De verscheidenheid aan producten bij spoga + gafa is wereldwijd uniek. Of het nu gaat om de nieuwste trends in planten, hoogwaardige tuinmeubelen, moderne tuintechnologie of de nieuwste grillapparatuur. De tuinbeurs omvat het hele assortiment en toont dit op een beursoppervlakte van maar liefst 230.000 m2. De verschillende onderwerpen komen terug in verschillende themahallen en -afdelingen. Elk thema presenteert talloze oplossingen en innovaties - en vormt de basis voor een levendige ontmoetingsplaats.

icoon evemenent datum

Zondag 6 september 2020

t/m

dinsdag 8 september 2020

icoon evenement kosten

Compleet verzorgd

Subsidie € 2.500,00

Eigen bijdrage € 2.500,00

icoon evenement voertaal

Nederlands / Duits

Doel van deelname

Doel van jouw deelname is om jouw producten voor buitenleven voor te stellen bij professioneel geïnteresseerden, waaronder inkopers van vak- en groothandel.

De gehele beursorganisatie van aanmelding tot aanwezigheid als ook de 1-op-1 gesprekken met Duitse inkopers worden door de professionele medewerkers van Handelsagent Duitsland verzorgd, geregeld en ingepland.

Er is een ruime gezamenlijke stand met andere Nederlandse deelnemers. Op de stand is een hostess aanwezig om klanten aan te spreken en door te verwijzen.

 • Direct contact met dé juiste inkoper(s)
 • Daadwerkelijk zakendoen
 • Perfecte voorbereiding en begeleiding

Aanmelden spoga + gafa 2020Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Locatie
Koelnmesse
Messeplatz 1
D-50679 Köln
Duitsland

Organisatie
Koelnmesse GmbH
Messeplatz 1
D-50679 Köln
Duitsland

Telefon +49 (0)221 821-0
I: www.spogagafa.de
E: info@koelnmesse.de

Laat een reactie achter

Scroll To Top