Accountmanagement Duitsland

Een accountmanager nodig voor de Duitse markt? Bijvoorbeeld voor het tijdelijk vervangen van een vaste accountmanager. Of juist een accountmanager als vaste uitbreiding van het team. Handelsagent Duitsland biedt de oplossing. Dit kan zijn, door het direct inzetten van een ervaren accountmanager van ons. Of door ons de wervings- en selectieprocedure te laten organiseren. Linksom of rechtsom, Handelsagent Duitsland vindt de juiste persoon!

Direct inzetbaar
De accountmanagers van Handelsagent Duitsland hebben meerdere jaren ervaring in verschillende branches. Of er nu tijdelijke vervanging nodig is van een vast personeelslid. Of er is iemand met ervaring en de juiste contacten nodig om een goede start te maken op de Duitse markt. We komen graag met je in contact om te kijken wie van ons team jou het beste kan ondersteunen. Je bereikt ons op telefoonnummer: 050 – 211 25 46.

Werving en selectie
Native Duits of iemand met ruime ervaring in een specifieke branche? Handelsagent Duitsland neemt de zoektocht naar een Duitse accountmanager uit handen. Op basis van een uitvoerig intakegesprek stellen wij het juiste profiel op. De zoektocht kan beginnen! Hierbij zetten wij ons ruime netwerk in, maar ook schromen wij het niet om “koud” op zoek te gaan. Onze missie is duidelijk: Wij vinden de juiste accountmanager voor jouw organisatie.

accountmanagement Duitsland
accountmanagement Duitsland
accountmanagement Duitsland

Starten in Duitsland
Het gaat er niet om wat je kent, maar om wie je kent. Een bekende uitspraak, die maar al te vaak uitkomt. Vaak is een belangrijke taak van een accountmanager het vinden van nieuwe klanten. Zeker als een bedrijf start op een nieuwe markt, zijn (nieuwe) klanten van cruciaal belang. Bij starten in Duitsland is dat zeker niet anders.

De accountmanagers van Handelsagent Duitsland hebben ervaring en daarmee een netwerk opgebouwd in verschillende branches. Van Retail tot Automotive en van Machinebouw tot Horeca. Met een ervaren accountmanager is het mogelijk om snel aan tafel te komen bij de juiste beslissingsbevoegde persoon bij jouw nieuwe Duitse klanten.

Meer weten over de inzet van een accountmanager van Handelsagent Duitsland? Neem contact met ons op via de contactpagina of bel ons op telefoonnummer: 050 - 211 25 46.