Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Afstuderen bij Handelsagent Duitsland

Waarom is het voor veel Nederlandse bedrijven moeilijk om succesvol te starten met exporteren naar Duitsland? Op internet zijn veel “Top-10 lijstjes” met adviezen te vinden. Ook zijn “Do’s and dont’s” erg populair. Maar hoe zit het nu echt, hoe werkt het in de praktijk?

Handelsagent Duitsland ondersteunt Nederlandse bedrijven bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Maar ook helpen wij Duitse bedrijven met het opstarten van hun business op de Nederlandse markt. Dit doen wij niet in de rol van consultant en/of adviseur. Nee, wij gaan in gesprek met onze klant, luisteren goed naar zijn of haar verhaal en maken samen een praktijkgericht plan. Dit plan voeren wij vervolgens ook uit en zetten het om in succes. Dat is ónze drive!

Ben jij op zoek naar een (afstudeer-) project, waarbij jouw onderzoek het succes van onze klanten richting de Duitse markt ondersteunt? Weet jij cijfers en onderzoek te verbinden aan praktijk? Dan hebben wij voor jou een plek binnen onze kleine organisatie. Jij gaat praten met onze Nederlandse klanten en gaat ze waar mogelijk ook bezoeken. Samen met ervaren collega’s ga jij op zoek naar relevante informatie. Zowel in de theorie (desk-) als in de praktijk (fieldresearch). De informatie wordt door jou verwerkt in bijvoorbeeld een haalbaarheids- en/of marktonderzoek.

Het resultaat van jouw onderzoek is een geschreven rapport met daarin marktkennis, waar onze klant écht iets aan heeft. Jij helpt een Nederlands bedrijf bij het zetten van de juiste (eerste) stappen over de grens met Duitsland.

Afstuderen bij Handelsagent Duitsland

Meer weten?
Bel of mail Marcel Baanders +31 (0)50 211 25 46 / m.baanders@handelsagentduitsland.nl

Ben je geïnteresseerd?
Stuur dan een e-mail met jouw CV naar m.baanders@handelsagentduitsland.nl.

Kom jij afstuderen bij Handelsagent Duitsland?

Meer weten over Handelsagent Duitsland? Lees hier verder [meer...]

Scroll To Top