Agritechnica 2023

BIO is meer dan een keurmerk of certificering: Biologisch staat voor kwaliteit en overtuiging. Het staat voor verantwoord gebruik van onze natuurlijke hulpbronnen. BIOFACH is dé plek waar mensen hun passie voor biologische voeding en de biologische markt delen. Elkaar leren kennen en ideeën uitwisselen. Dat doet BIOFACH al sinds 1990.

BIOFACH biedt dé gelegenheid voor bezoekers die werken met biologische producten om producenten te ontmoeten. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten inspireren door de (laatste) internationale trends in de branche. Stap in een wereld van biologische producten en smaak. Bezoek BIOFACH 2022 van dinsdag 15 tot en met vrijdag 18 februari 2022 in Nürnberg.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: 12 t/m 18 november 2023

: 31 juli 2022

: nog 8 plaatsen beschikbaar

Handelsmissie BIOFACH 2022

Na jouw aanmelding voor de Handelsmissie BIOFACH 2022, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument, waarna wij aan de slag gaan.

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Dennree, Pural of Bio Company. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een SIB Missievoucher ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.250,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 2.500,-).

Programma
Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar het beursgebouw in Nürnberg. Jij ontmoet een collega van Handelsagent Duitsland op een vooraf afgesproken plaats en tijdstip. Uiteraard heb jij een entreekaartje van ons ontvangen. Samen lopen jullie een geplande route langs de verschillende gesprekspartners. Vaste tijdstippen en dus géén "op-goed-geluk-afspraken". Tussen de geplande gesprekken of er na, blijft er voldoende tijd voor jou over om zelfstandig over de beurs te lopen. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan bestaande relaties en/of het opdoen van nieuwe ideeën en contacten.

Investering
De eigen bijdrage voor deze Handelsmissie BIOFACH 2022 bedraagt € 1.250,-. Kosten voor overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse Bio-business

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie BIOFACH 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden BIOFACH 2022


    Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

    Agritechnica Hannover

    Laat een reactie achter