Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

ANUGA 2021

ANUGA is dé vakbeurs voor aanbieders van levensmiddelen en dranken. Iedere twee jaar vindt dit enorme evenement plaats in de Duitse stad Keulen. ANUGA trekt per editie ongeveer 150.000 bezoekers uit meer dan 100 verschillende landen. Handelsagent Duitsland organiseert een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in de levensmiddelen- en drankenbranche. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

Eigenlijk is ANUGA niet één beurs, maar zijn het 10 beurzen onder 1 dak, gehouden op hetzelfde moment. Voor bezoekers is het door de verdeling eenvoudiger om een geschikte route te maken door de verschillende hallen van het beursgebouw in Keulen. De beurs is veel te groot voor een bezoek van 1 dag, waarbij jij alles wilt zien. Laat staan mensen kwalitatief wilt spreken.

ANUGA 2021 kent de volgende 10 vakbeurzen:

  • Fine Food
  • Frozen Food
  • Meat
  • Chilled & Fresh Food
  • Dairy
  • Bread & Bakery
  • Drinks
  • Organic
  • Hot Beverages
  • Culinary Concepts

ANUGA is “the place to be” als het gaat om het opdoen van nieuwe ideeën. Uiteraard biedt ANUGA de unieke gelegenheid om te netwerken met leveranciers, klanten en collega’s in de branche.

Bezoek op dinsdag 12 oktober

Handelsagent Duitsland organiseert op dinsdag 12 oktober een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in de levensmiddelen. Ook voor ondernemers die grondstoffen leveren aan producenten van levensmiddelen is deelname interessant. Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van eten en drinken? Dan moet je zeker meegaan. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

Naast deelnemende exposanten, bezoeken ook inkopers deze toonaangevende vakbeurs of eigenlijk de 10 vakbeurzen onder 1 dak. Denk daarbij aan verantwoordelijke inkopers bij supermarkten, groothandels, producenten van levensmiddelen en cateringbedrijven. Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij graag een kwalitatief gesprek met potentiële klanten en/of leveranciers. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

icoon evemenent datum

Dinsdag 12 oktober 2021

icoon evenement kosten

Subsidie € 950,00

Eigen bijdrage € 950,00

icoon evenement voertaal

Nederlands / Duits

Programma

Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar het beursgebouw in Keulen. Als tip geven wij het reizen met de trein. Rechtstreeks naar het station “Köln Messe/Deutz”. Uiteraard is de beurs ook met de auto prima te bereiken en ook is er voldoende (betaalde) parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Rond aanvangstijd van deze megabeurs, zijn de toegangswegen naar de parkeergarage echter steevast vol.

We ontmoeten elkaar op een vooraf afgesproken plaats. De toegangskaarten heb jij dan al van ons ontvangen. De ontmoetingsplek is afhankelijk van de route die jij gezamenlijk met een medewerker van Handelsagent Duitsland gaat lopen. Wij hebben jouw bezoek tot in de puntjes voorbereid en onze gesprekspartners verwachten ons op vaste tijdstippen. Gedurende de dag is er voldoende tijd om vrij over de beurs bewegen.

Investering

De eigen bijdrage voor deze handelsreis naar de ANUGA 2021 bedraagt slechts € 950,-.
Dit bedrag is gebaseerd op 50% subsidie, die is terug te ontvangen door het aanvragen van een “SIB Voucher handelsmissie”. De totale kosten per deelnemer bedragen € 1.900,-.

Opbrengst

Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan dit beursbezoek levert je dan ook concreet:

- Minimaal 3 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse levensmiddelen en drankenbranche

Interesse

Ben je geïnteresseerd in deelname aan een bezoek aan de ANUGA 2021 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

COVID-Garantie

Mocht de beurs, vanwege Corona (COVID 19), niet doorgaan dan ontvangen alle deelnemers de reeds betaalde bedragen terug. Er worden in het geval van annuleren geen kosten in rekening gebracht aan deelnemers. Het annuleren van de beurs dient vanuit de beursorganisatie te worden doorgevoerd. Bijvoorbeeld als gevolg van geldende regelgeving vanuit de Duitse overheid.

Aftellen tot de beurs

Dag
Uur
Minuut
Seconde

ANUGA 2021Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


keulen messe

Adres en contact beursgebouw
Messeplatz 1
50679 Köln
Duitsland

Telefoon: +49 221 8210

Laat een reactie achter

Scroll To Top