BioOst 2022

Ook in 2022 organiseert Handelsagent Duitsland voor een aantal Nederlandse producenten en leveranciers van biologische producten en/of levensmiddelen een collectieve beursdeelname tijdens BioOst in Leipzig, op zondag 24 april.

De beurs is kleinschalig en regionaal georiënteerd, wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is echter hoog. Ze zijn Duits, hebben een professionele relatie met biologische producten en hebben tijd en ruimte voor een gesprek.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: zondag 24 april 2022

: 31 december 2021

: nog 5 plaatsen beschikbaar

Collectieve beursdeelname BioOst 2022
Na jouw aanmelding voor de BioOst 2022, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument, waarna wij aan de slag gaan.

In het document leggen wij jouw wensen en eisen ten aanzien van jouw stand vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat jouw stand op de dag van de beurs klaar is om ingericht te worden. Rolbanners plaatsen en ervoor zorgen dat de bezoekers kunnen kennismaken met jouw producten. Bijvoorbeeld door ze te laten proeven.

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Konsum, Terra Natur en/of Dennree. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een SIB Missievoucher ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.750,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 3.500,-).

Investering
De eigen bijdrage voor deze collectieve beursdeelname BioOst 2022 bedraagt € 1.750,-. Kosten voor overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze beursdeelname levert je dan ook concreet op:

- Gesprekken met inkopers (uitgenodigd door Handelsagent Duitsland)
- Gesprekken met zelfstandig ondernemers en eigenaren van bio-winkels
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse bio-business

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze collectieve beursdeelname BioOst 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden BioOst 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Laat een reactie achter