BioSüd 2022

Handelsagent Duitsland organiseert voor een aantal Nederlandse producenten en leveranciers van biologische producten en/of levensmiddelen een collectieve beursdeelname tijdens BioSüd in Augsburg op zondag 11 september.

De beurs is kleinschalig en regionaal georiënteerd, wat het aantal bezoekers in aantallen beperkt. De kwaliteit van de bezoekers is echter hoog. Ze zijn Duits, hebben een professionele relatie met biologische producten en hebben tijd en ruimte voor een gesprek.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: zondag 11 september

: 1 augustus 2022

: VOL

Collectieve beursdeelname BioSüd 2022

Na aanmelding voor de Biosüd 2022, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Zo leggen we in het document jouw wensen en eisen ten aanzien van jouw stand vast. Wij zorgen er vervolgens voor dat deze stand op de dag van de beurs klaar is om ingericht te worden. We plaatsen rolbanners en zorgen ervoor dat bezoekers kunnen kennismaken met jouw producten. Bijvoorbeeld door ze te laten proeven.

Vervolgens organiseren wij op basis van jouw specifieke wensen kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van EbkenWeiling en/of een lokale Edeka-ondernemer (ZurheideWiewel, etc.). Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek op de beursvloer staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Deelnemers aan deze beursdeelname kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een SIB Missievoucher ontvang je 50% subsidie.

Investering
De eigen bijdrage voor deze collectieve beursdeelname BioSüd 2022 bedraagt EUR 2.475,00. Kosten voor een eventuele overnachting en voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze beursdeelname levert je dan ook concreet op:

- Gesprekken met inkopers (uitgenodigd en voorbereid door Handelsagent Duitsland)
- Gesprekken met zelfstandig ondernemers en eigenaren van bio-winkels
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse bio-business

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze collectieve beursdeelname BioSüd 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden BioSüd 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Druck

Laat een reactie achter