De Groeiversneller

Binnen het programma De Groeiversneller is er voor ondernemers uit Gelderland de mogelijkheid om een specifieke voucher aan te vragen voor exportactiviteiten.

​Een voucher vergoedt 50% van de totale advieskosten met een maximum van €10.000,-. ​

Een voucher kan ingezet worden voor bijvoorbeeld het maken van een exportplan, de financiering van een stand op een internationale beurs of het vertalen van het promotiemateriaal. Meer informatie is o.a. te vinden op de website over De Groeiversneller (klik hier).

Voor wie

Doel

Subsidiebedrag

Eigen bijdrage

: Bedrijven gevestigd in de provincie Gelderland

: Zakendoen in Duitsland

: € 5.000,00

: € 5.000,00 (excl. btw)

De Groeiversneller
De Groeiversneller is een subsidieprogramma van de ontwikkelingsmaatschappij Oost NL. Het programma kan naast ondersteuning bij het opzetten of verder uitbreiden van internationaal zakendoen ook voor zaken als innovatie en financieringsvraagstukken worden ingezet.

Wil jij als ondernemer starten met export naar Duitsland of wil jij de bestaande omzet vergroten op de Duitse markt? Dan kan De Groeiversneller voorzien in 50% subsidie op onze dienstverlening. Al meer dan 20 jaar helpen wij Nederlandse bedrijven bij het succesvol zakendoen in Duitsland. Bijvoorbeeld op het gebied van acquisitie.

Samen maken wij een acquisitieplan dat leidt tot het vinden van nieuwe Duitse klanten. Wij weten als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om in contact te komen met de juiste bedrijven aan de andere kant van de grens. Laat staan het contact met de juiste personen binnen die bedrijven. Handelsagent Duitsland lost dit voor jou op, door het werk uit handen te nemen.

Gedurende een traject van een aantal maanden zijn de ervaren collega's van Handelsagent Duitsland onderdeel van jouw verkoopteam. Zo worden culturele verschillen en eventuele problemen met de Duitse taal overbrugd. Wij zorgen voor samenwerkingscontracten én vooral voor (eerste) bestellingen.

Voorwaarden

De subsidie wordt uitsluitend verstrekt aan MKB-ondernemers gevestigd in de provincie Gelderland. Jij kunt, mits het subsidieplafond toereikend is, tot en met 31 december 2022 gebruikmaken van deze regeling.

Interesse
Ben je geïnteresseerd in De Groeiversneller of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Contact De Groeiversneller

    Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

    OOST NL - Salessucces bij de buren