Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Edeka Minden-Hannover

Tijdens deze reis (donderdag 10 en vrijdag 11 maart 2022) bezoeken wij niet alleen verschillende supermarkten. Jij gaat jouw producten pitchen bij dé verantwoordelijke inkopers. Alles staat in het teken om jouw producten in de schappen van Edeka te krijgen in de regio Minden-Hannover.

Wil jij deelnemen aan deze reis, dan is het goed om te weten dat de helft van de kosten worden vergoed door Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl). Voor deze reis kun jij gebruik maken van de SIB Missievoucher. De voucher heeft een waarde van EUR 1.500.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: donderdag 10 en vrijdag 11 maart 2022

: 7 januari 2022

: nog 5 plaatsen beschikbaar

Programma handelsmissie Edeka Minden-Hannover

We ontmoeten elkaar op woensdagavond in een hotel in de omgeving van Minden. Er is een ruime gratis parkeerplaats en de keuken van het restaurant heeft een zeer goede reputatie. De kamers zijn ruim en schoon. Een prima uitvalsbasis voor onze reis langs EDEKA supermarkten in de regio Minden-Hannover!

Donderdag 10 maart
We beginnen de dag met een bezoek aan de inkoopcentrale van Karl Preuß in de Duitse stad Minden. Karl Preuß, ook bekend onder de naam WEZ, staat al jarenlang in de top 3, als het gaat om grootste zelfstandige Edeka-ondernemers. Het bedrijf is opgericht in 1900 en heeft inmiddels meer dan 1.450 medewerkers en 22 supermarkten (totaal 42.000 m2 winkeloppervlakte).

Wij hebben een ontmoeting met de leidinggevende van de afdeling inkoop bij Karl Preuß. Tijdens de meeting heb jij de gelegenheid om jouw producten tijdens een 1-op-1 gesprek voor te stellen.

In de middag gaan we naar het regiokantoor van Edeka in de regio Minden-Hannover, waar we een rondleiding krijgen door het ultramoderne distributiecentrum, direct gelegen langsde Autobahn A2.

Vrijdag 11 maart
Een andere bekende Edeka-ondernemer in de top-10 van zelfstandigen is Edeka Wucherpfennig in Hannover. Wuchetpfennig heeft in totaal 14 filialen (stand oktober 2021), waaronder een aantal grote moderne E-Centers (> 2.500m2 winkeloppervlakte).

We hebben een afspraak op het hoofdkantoor in Hannover, waar we worden ontvangen door het enthousiaste inkoopteam. Uiteraard zijn de inkopers door Handelsagent Duitsland geïnformeerd over de deelnemers en hun producten. Tijdens 1-op-1 gesprekken presenteer jij jouw producten en ga jij voor een opname in het assortiment bij Edeka Wucherpfennig.

Subsidie

Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een SIB Missievoucher ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.500,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 3.000,-).

Investering
De eigen bijdrage voor deze Handelsmissie Edeka Minden-Hannover bedraagt € 1.500,-. Kosten voor overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de reis zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Jij komt in een 1-op-1 gesprek aan tafel met dé inkopers van o.a. Edeka Karl Preuß (WEZ) en Edeka Wucherpfennig. Mogelijk is dit jouw ingang bij Edeka in Duitsland met ca. 7.000 filialen verdeeld door het land.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten
- Directe terugkoppeling ten aanzien van jouw producten vanuit de markt
- Meer kennis van en inzicht in de inkoopstructuur bij Edeka

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie Edeka Minden-Hannover of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden Edeka Minden-HannoverWij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Laat een reactie achter

Scroll To Top