Kennismakingsgesprek over zakendoen in Duitsland

Een gratis kennismakingsgesprek over zakendoen in Duitsland is er voor ondernemers die willen starten met export naar de Duitstalige markt. Of ondernemers, die de bestaande omzet in de DACH-landen willen vergroten. Dus, behoor jij tot deze groep van ondernemers? Plan dan een gratis en geheel vrijblijvend gesprek met dé specialist op het gebied van zakendoen in Duitsland. Baat het niet, schaadt het niet!

De geschiedenis leert ons dat de Duitse economie als eerste Europese economie herstelt na een crisis. Gevolgd door landen als Nederland. Voor jou dé kans om nu alvast bezig te zijn met jouw uitbreiding naar en op de Duitse markt. Maar waar liggen de kansen?

Dit wordt duidelijk in een geheel gratis en vrijblijvend gesprek met één van onze Duitsland-specialisten.

Antwoorden op vragen als:

 • Waar liggen mijn kansen
 • Wie zijn mijn klanten
 • Hoe bereik ik mijn klanten
 • Hoe kom ik aan tafel bij mijn klanten
 • Heb ik een GmbH nodig
 • Hoe kom ik daadwerkelijk tot omzet
 • Jouw eigen vragen

Hoe werkt een kennismakingsgesprek over zakendoen in Duitsland?

Jij kiest zelf een geschikte datum en tijdstip (formulier). Daarna sturen wij een bevestigingsmail met daarin een link met unieke code. Vervolgens klik jij op de link en opent er op jouw PC een "Google hangouts"-sessie. Zo hebben wij een directe verbinding met beeld en geluid.

Liever alleen geluid? Geen enkel probleem! Dan bellen wij jou op het aangegeven tijdstip.

Aanmelden gratis en vrijblijvend gesprek  Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

  Gratis kennismakingsgesprek zakendoen in Duitsland