Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

HOGA 2021 (VOL)

De HOGA 2021 is een vakbeurs voor hotels, restaurants en cateringbedrijven. Met bijna 700 exposanten uit 15 verschillende landen is de HOGA één van de belangrijkste horecabeurzen in Duitsland. De beurs vindt plaats van zondag 17 oktober tot en met dinsdag 19 oktober in Nürnberg. Handelsagent Duitsland organiseert een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in de horeca. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

HOGA 2021 - het horeca topevenement van Zuid-Duitsland
Met 680 exposanten uit ruim 15 landen en bijna 30.000 bezoekers in 2019 is de HOGA een belangrijke horecabeurs in Duitsland. HOGA 2021 biedt ondernemers frisse ideeën, suggesties, oplossingen en inspiratie voor hun horecabedrijf. Daarnaast informeren branchedeskundigen over nieuwe producten, trends en ontwikkelingen. Uiteraard biedt HOGA de unieke gelegenheid om te netwerken met leveranciers, klanten en collega’s in de branche.

Bezoek op dinsdag 19 oktober
Handelsagent Duitsland organiseert op dinsdag 19 oktober een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in de horeca. Ook voor ondernemers die leveren aan de horeca is deelname interessant. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

Naast deelnemende exposanten, bezoeken ook inkopers deze beurs. Denk daarbij aan verantwoordelijke inkopers bij hotels, hotelketens, restaurants en cateringbedrijven. Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij graag een kwalitatief gesprek met potentiële klanten en/of leveranciers. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie
Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een “SIB Voucher Collectieve Activiteit” ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.250,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 2.500,-).

Programma
Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar Nürnberg. Wij regelen een hotel met voldoende gratis parkeergelegenheid. Na aankomst kunnen we gezamenlijk iets eten en een drankje doen. Kennismaken met de andere deelnemers die net als jij werkzaam zijn in de Horeca. De kosten voor de overnachting zijn niet in de prijs inbegrepen, aangezien dit vanuit de subsidie niet is toegestaan. Uiteraard kun jij ook zelf een overnachting regelen in een eigen gekozen hotel.
De volgende ochtend (dinsdag 19 oktober) vertrekken we vanuit het hotel in een touringcar naar de beurs die om 10:00 uur opent.

Tijdens de beurs bezoeken we een sessie over trends in de horeca. Uiteraard nemen wij de deelnemers mee naar de individuele afspraken met hun gesprekspartners. Tussendoor kan iedereen vrij over de beurs bewegen.

De beurs sluit om 18:00 uur. We rijden met de touringcar terug naar het hotel, waarna iedereen met eigen vervoer naar huis gaat. Niet dezelfde dag terugreizen naar Nederland? Wij regelen met alle plezier een extra overnachting in het hotel.

Maandag 18 oktober
- Optie hotelovernachting in hotel buiten Nürnberg met voldoende gratis parkeergelegenheid (niet bij de prijs inbegrepen)
- Borrel aangeboden door Handelsagent Duitsland voor deelnemers die er al zijn

Dinsdag 19 oktober
- Om 9:00 uur gezamenlijk vertrek vanuit het hotel naar de beurs met een touringcar
- Bijwonen trendsessie (Duitse of Engelse taal)
- Vrij bewegen over de beurs (680 exposanten)*
- Minimaal 2 individuele afspraken, voorbereid door Handelsagent Duitsland
- Om 18:00 uur sluit de beurs en vertrekken we gezamenlijk weer naar het hotel

* Eten en drinken tijdens beursdag op eigen gelegenheid i.v.m. de individuele afspraken van deelnemers

Investering
De eigen bijdrage voor deze handelsreis naar de HOGA 2021 bedraagt € 1.250,-. Dit is inclusief welkomstborrel op de avond voorafgaand aan de beurs, vervoer vanaf het hotel naar de beurs en een toegangskaart. Kosten voor de overnachting en ook voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse horeca- en cateringbranche

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze handelsreis naar de HOGA 2021 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden HOGA 2021Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


HOGA-04

Nürnberg Messe
Messezentrum 1
D-90471 Nürnberg
Duitsland

Telefoon: +49 911 86060
Web: https://www.nuernbergmesse.de

Laat een reactie achter

Scroll To Top