Internorga 2022

Internorga 2022 is Europa’s toonaangevende vakbeurs voor foodservice en horeca. De “Internorga” is een internationale vakbeurs voor hotels, restaurants, cateraars, bakkerijen en banketbakkerijen en wordt beschouwd als de belangrijkste vakbeurs voor de foodservice- en horecamarkt.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: zaterdag 30 april t/m woensdag 4 mei 2022 (verplaatst)

: 31 maart 2022

: maximaal 6 deelnemers (vol)

Internorga 2022
In eerdere edities is de Internorga-beurs in de Duitse stad Hamburg uitgegroeid naar een samenkomen met meer dan 1.300 exposanten. Begonnen als platform voor met name bakkers en banketbakkers, biedt de beursvloer nu plaats aan eenieder die actief is in de horeca- en foodservice. Van trends als biologische en veganistische levensmiddelen, via sterke drank en bier tot aan demonstratiemeubels en ventwagens. Gedurende 5 dagen zijn de deuren van het beursgebouw geopend voor professionele bezoekers. Van hotel tot cateraar en van pretpark tot strandtent. Eigenaren en inkopers reizen allemaal in de derde week van maart 2022 naar Hamburg.

Wil jij kennismaken met de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van horeca en foodservice? Of wil jij een 1-op-1 gesprek met een inkoper om jouw producten voor te stellen? Ga dan met ons mee naar Internorga in Hamburg van 30 april tot en met 4 mei 2022!

Deelname aan deze beurs betekent 1 dag beursbezoek. Handelsagent Duitsland zal alle dagen aanwezig zijn op de beursvloer. Samen bepalen we op welke dag we het beste de afspraken met jouw potentiële klant kunnen plannen. 

Handelsmissie Internorga 2022
Na jouw aanmelding voor de Handelsmissie Internorga 2022, maken wij allereerst zo snel mogelijk een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen, eisen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument, waarna wij aan de slag gaan.

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Bijvoorbeeld met een inkoper van Edeka Foodservice, Motel One of Transgourmet. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een SIB Missievoucher ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.250,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 2.500,-).

Programma
Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar het beursgebouw in Hamburg. Jij ontmoet een collega van Handelsagent Duitsland op een vooraf afgesproken plaats en tijdstip. Uiteraard heb jij een entreekaartje van ons ontvangen. Samen lopen jullie een geplande route langs de verschillende gesprekspartners. Vaste tijdstippen en dus géén "op-goed-geluk-afspraken". Tussen de geplande gesprekken of er na, blijft er voldoende tijd voor jou over om zelfstandig over de beurs te lopen. Bijvoorbeeld voor een bezoek aan bestaande relaties en/of het opdoen van nieuwe ideeën en contacten.

Investering
De eigen bijdrage voor deze Handelsmissie Internorga 2022 bedraagt € 1.250,-. Kosten voor overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse Horeca en Food Service

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie Internorga 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden Internorga 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Laat een reactie achter