Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Ispo 2022 (vol)

Van 23 tot 26 januari 2022 keert ISPO München, 's werelds grootste vakbeurs op het gebied van sport, terug in het beursgebouw van München. Wat zijn de trends en waar ligt potentie? Hoe ontwikkelt de sportindustrie zich als geheel? Profiteer van de knowhow van toonaangevende experts, bouw jouw netwerk verder uit en kom in contact met toekomstige zakelijke relaties. Ontdek samen met andere Nederlandse ondernemers wat er allemaal mogelijk is tijdens ISPO München 2022!

ISPO
Met meer dan 2.700 exposanten en bijna 87.000 aanwezige branche-experts uit 120 landen, is ISPO München de meest succesvolle multi-segment vakbeurs ter wereld op het gebied van de sportindustrie. In München ontmoet men de toekomst van sport. ISPO 2022 München presenteert met passie en enthousiasme alle nieuwe trends.

Collectieve beursdeelname
Voor Nederlandse bedrijven, die actief zijn in de sportbranche, organiseert Handelsagent Duitsland een stand op de beurs. Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer zijn of haar eigen identiteit behoudt binnen de gezamenlijke ruimte. Er is voldoende ruimte voor eigen uitstraling en ook is er voldoende ruimte voor het ontvangen van gesprekspartners. ISPO München editie 2022 vindt plaats van donderdag 23 januari tot en met zondag 26 januari.

In aanloop naar de beurs is een belangrijke taak van Handelsagent Duitsland om de juiste (Duitse) gesprekspartners uit te nodigen voor een bezoek aan de stand. Medewerkers van Handelsagent Duitsland zijn, indien gewenst, aanwezig bij de gesprekken.

Subsidie
Deelnemers aan deze collectieve beursdeelname kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een “SIB Missievoucher” ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 2.495,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 4.990,-). De SIB Missievoucher wordt uitgegeven door Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl).

Turn-key oplevering
Handelsagent Duitsland neemt de gehele beursorganisatie voor jou uit handen. Wij vertalen jouw wensen en eisen en delen deze met de organisatie van de beurs. Uiteraard komt jouw bedrijf in het beursboek, zodat bezoekers jou alvast kunnen vinden. Ook kunnen wij voorzien in het boeken van een hotel in de buurt van de beurs. Jij reist naar München en komt op de eerste beursdag aan in onze gezamenlijke stand die volledig is ingericht. De beurs kan beginnen.

Intake
Hoewel het een collectieve beurdeelname betreft, zien wij iedere deelnemer als individu met eigen wensen, eisen en verwachtingen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden deze punten besproken om vervolgens te worden vastgelegd in een intakedocument. Handelsagent Duitsland vertaalt de punten uit het document en communiceert deze met de Duitse beursorganisatie. Tot slot worden de mogelijkheden van een subsidie besproken voor de collectieve beursdeelname.

Voorbereide gesprekken
Belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Handelsagent Duitsland is, dat wij zorgen voor goede en kwalitatieve gesprekken tijdens de beurs. In aanloop naar de beurs nodigen wij de juiste gesprekspartners uit om ons te bezoeken in onze eigen gezamenlijke stand. Daarbij zijn de gesprekspartners door de medewerkers van Handelsagent Duitsland uitvoerig geïnformeerd, o.a. over de producten, prijsstelling en jullie bedrijf. Jouw nieuwe Duitse klant komt voorbereid naar het gesprek!

Investering
De eigen bijdrage voor deze collectieve beursdeelname bedraagt € 2.495,-*. Kosten voor overnachting en voor eten en drinken tijdens het verblijf in München zijn niet inbegrepen. Tijdens de beurs wordt de catering op de stand verzorgd. Deze kosten zijn inclusief.

* Op basis van 50% subsidie. De totale deelnamekosten bedragen € 4.990,-.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante klanten of leveranciers.

Deelname aan deze collectieve beursdeelname levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 3 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse sportbranche
- Exposure voor jouw bedrijf bij bezoekers vanuit de gehele wereld (120 landen)

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze collectieve beursdeelname ISPO 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden ISPO 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


ISPO München 2022

Laat een reactie achter

Scroll To Top