Exportsubsidie Duitsland

Met een exportsubsidie naar Duitsland

Meer Duitse klanten

Ben jij al actief op de Duitse markt, maar lukt het niet om in contact te komen met de juiste Duitse gesprekspartner? Met een exportsubsidie naar Duitsland biedt dan een mooie kans. Handelsagent Duitsland is al 20 jaar actief als dé matchmaker voor Nederlandse bedrijven op de Duitse markt. Vanuit een groot en actief zakelijk netwerk leg ik snel de juiste contacten. Ik dring in de Duitse organisaties door tot aan de beslissingsbevoegde personen (DMU - Decision Making Unit).

Starten met export naar Duitsland

Jij gaat met jouw bedrijf de eerste stappen zetten richting Duitse markt? Handelsagent Duitsland weet als geen ander hoe belangrijk de eerste klant in een nieuwe markt is. Vanuit omzet doorgroeien naar marktaandeel en continu succes in Duitsland. Ik zet jou aan tafel met de juiste persoon binnen de Duitse organisatie en ga ook mee naar de gesprekken. Zo begeleid ik jou naar jouw eerste offerte en omzet uit Duitsland! Met een exportsubsidie naar Duitsland.

Ik zet jou aan tafel bij nieuwe Duitse klanten!

Exportsubsidie Duitsland

Jouw product, dienst of plan kan mooi, goed en zelfs fantastisch zijn. Maar wat als jouw organisatie niet klaar is voor export of het lukt niet om een eerste klant te vinden in de nieuwe exportmarkt? Handelsagent Duitsland heeft zich de afgelopen 20 jaar gespecialiseerd in het bieden van verkoopondersteuning aan Nederlandse bedrijven die succesvol willen groeien in Duitsland. Ik zet jou met behulp van een exportsubsidie aan tafel bij nieuwe Duitse klanten en behoud daarbij altijd de focus op omzet!

SIB Voucher individuele coaching

Deze voucher is speciaal bedoeld voor MKB-ondernemingen die geen of weinig ervaring hebben met internationaal ondernemen. Wil jij internationaal ondernemen structureel inbedden in jouw organisatie en ben jij bereid om hierin geld en tijd te investeren? Dan is de SIB Voucher individuele coaching iets voor jou! Het traject bestaat uit 4 tot 5 gesprekken met een erkende adviseur met een bewezen staat van dienst als het gaat om exporteren en internationaal ondernemen. Na het doorlopen van het traject, is de onderneming beter voorbereid op duurzaam internationaal ondernemen en is binnen de organisatie bekend welke concrete acties uitgevoerd moeten worden om dit te kunnen realiseren.

SIB Missievoucher

Is jouw doel het vergroten van de exportomzet of het aantrekken van buitenlandse investeerders? Wil jij investeren in een (nieuwe) buitenlandse markt om zo te komen tot duurzame internationalisering? Dan is deze voucher zeker interessant, want met de voucher kun je deelnemen aan internationale handelsmissies of bijvoorbeeld aan een relevante beurs. Daarbij krijg je dan 50% van jouw deelnamekosten, tot een maximum van € 1.500 voor een handelsmissie en €2.500 voor een beursdeelname, terug van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl).

SIB Voucher kennisverwerving

Starten met export naar Duitsland, maar jij hebt nog juridische of fiscale vragen? Misschien wil jij een eigen GmbH of UG oprichten om vanuit jouw eigen Duitse bedrijf zaken te doen met Duitse klanten. Voor dit soort advies en begeleiding kun jij bij mij terecht, waarbij jij 50% van de totale kosten via deze exportsubside terugontvangt. Hoe mooi is dat?

SIB Voucher marktentree

Heb jij Duitsland als land gevonden waar jij de beste kansen ziet voor jouw product, dienst of plan? Wil jij graag begeleiding bij het betreden van de Duitse markt? Dan is de Voucher Marktentree van de regeling Starters International Business (SIB) iets voor jou. Met deze voucher kun jij Handelsagent Duitsland met 50% korting inhuren, waarna ik jou begeleid naar succesvol ondernemen in Duitsland. Ik zet jou aan tafel bij nieuwe Duitse klanten!

Provincie Groningen - Scoren in Duitsland

Net zoals in 2018 en 2019 is Handelsagent Duitsland ook in 2020 door de Provincie Groningen geaccrediteerd voor het exclusief mogen uitvoeren van het programma Scoren in Duitsland. Het programma Scoren in Duitsland richt zich met name op acquisitie. Heb jij als Gronings ondernemer een product, dienst of plan waarmee jij de Duitse markt op wilt? Meld jezelf dan aan voor dit unieke traject! Met elkaar stellen wij een unieke (Duitse) propositie op en benaderen wij potentiële Duitse klanten. Het programma is succesvol wanneer jij er binnen een tijdsbestek van 3 tot 6 maanden minimaal 1 of 2 nieuwe Duitse klanten bij hebt.

Provincie Overijssel - Salessucces bij de buren

Wil jij starten met zakendoen in Duitsland? Of wil jij de bestaande omzet uit de Duitse markt vergroten? Met het programma 'Salessucces bij de Buren' van GO4EXPORT kom jij in contact met nieuwe Duitse klanten. GO4EXPORT is een initiatief van de provincie Overijssel. Oost NL is programmamanager. Samen met Handelsagent Duitsland word jij als bedrijf uit de provincie Overijssel actief en pragmatisch begeleid. Op weg naar succesvol zakendoen in Duitsland.

Klanten & cases

Speciaal voor

ondernemers

uit Groningen!