Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Nordstil 2022

Nordstil Hamburg 2022
Nordstil Hamburg 2022
Nordstil Hamburg 2022

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: 17 januari 2022

: 1 december 2021

: nog 6 plaatsen beschikbaar

Van 15 t/m 17 januari 2022 wordt de vakbeurs Nordstil georganiseerd in de stad Hamburg. Exposanten, ontwerpers en fabrikanten presenteren hun producten op 55.000 vierkante meter, de laatste trends op het gebied van lifestyle en wonen. Insteek van Nordstil, is dat de detailhandel producten direct bestelt. Enkel professionele bezoekers worden toegelaten en géén consumenten. Handelsagent Duitsland organiseert op maandag 17 januari een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

Nordstil 2022

Jaarlijks trekt Nordstil ongeveer 20.000 geïnteresseerde bezoekers naar de beurshallen in Hamburg. In 2020 presenteerden naast Nederlandse, Deense en Zweedse ook 811 Duitse exposanten hun producten. Nordstil werd voor het eerst georganiseerd in 2013. Doel was vanaf de eerste editie om de Noord-Duitse detailhandel een platform te bieden waar naast het tonen van de nieuwste trends op het gebied van consumentengoederen ook direct gekocht kan worden.

Nordstil 2022 toont de trends van 4 verschillende productgroepen:

 • Huis & tuin
  Meubels, woonaccessoires en textiel, verlichting, decoratie, bloemisterij, seizoensdecoratie, tuin, balkon en barbecue.
 • Style & Design:
  Lifestyle producten van (bekende) designers, merken en fabrikanten.
 • Geschenken en briefpapier:
  Speelgoed, licentie-producten, souvenirs, promotionele artikelen en geschenken, hobby's en handwerk, schrijfwaren, kantoorbenodigdheden en briefpapier, geschenkartikelen, spelletjes.
 • Sieraden en mode:
  Sieraden, edelstenen, horloges, accessoires, mode.

Een overzicht van de deelnemende exposanten vind je hier: Lijst exposanten.

Nordstil Hamburg 2022
Nordstil Hamburg 2022
Nordstil Hamburg 2022

Over deze handelsmissie

Handelsagent Duitsland organiseert op maandag 17 januari een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers. We zorgen op deze dag voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers.

Naast deelnemende exposanten, bezoeken ook inkopers deze beurs. Denk daarbij aan verantwoordelijke inkopers bij inkooporganisaties, groothandels, handelsagenten, etc.. Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij graag een kwalitatief gesprek met potentiële klanten en/of leveranciers. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie
Deelnemers aan deze handelsmissie kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een “SIB Voucher Collectieve Activiteit” ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.250,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 2.500,-).

Programma
Deelnemers komen op eigen gelegenheid naar Hamburg. Wij regelen een hotel met voldoende gratis parkeergelegenheid. Na aankomst kunnen we gezamenlijk iets eten en een drankje doen. Kennismaken met de andere deelnemers die net als jij werkzaam zijn in de branche. De kosten voor de overnachting zijn niet in de prijs inbegrepen, aangezien dit vanuit de subsidie niet is toegestaan. Uiteraard kun jij ook zelf een overnachting regelen in een eigen gekozen hotel.
De volgende ochtend (maandag 17 januari) vertrekken we vanuit het hotel naar de beurs die om 10:00 uur opent.

Tijdens de beurs bezoeken we een sessie over trends op het gebied van lifestyle en de veranderingen in de detailhandel. Uiteraard nemen wij de deelnemers mee naar de individuele afspraken met hun gesprekspartners. Tussendoor kan iedereen vrij over de beurs bewegen.

De beurs sluit om 18:00 uur. We rijden terug naar het hotel, waarna iedereen met eigen vervoer naar huis gaat. Niet dezelfde dag terugreizen naar Nederland? Wij regelen met alle plezier een extra overnachting in het hotel.

Zondag 16 januari

 • Optie hotelovernachting in Hamburg (niet bij de prijs inbegrepen)
 • Borrel aangeboden door Handelsagent Duitsland voor deelnemers die er al zijn

Maandag 17 januari

 • Om 9:00 uur gezamenlijk vertrek vanuit het hotel naar de beurs
 • Bijwonen trendsessie (Duitse of Engelse taal)
 • Vrij bewegen over de beurs (900 exposanten)*
 • Minimaal 2 individuele afspraken, voorbereid door Handelsagent Duitsland
 • Om 18:00 uur sluit de beurs en vertrekken we gezamenlijk weer naar het hotel

* Eten en drinken tijdens beursdag op eigen gelegenheid i.v.m. de individuele afspraken van deelnemers

Investering
De eigen bijdrage voor deze handelsreis naar de Nordstil 2022 bedraagt € 1.250,-. Dit is inclusief welkomstborrel op de avond voorafgaand aan de beurs, vervoer vanaf het hotel naar de beurs en een toegangskaart. Kosten voor de overnachting en ook voor eten en drinken tijdens de beursdag zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Deelname aan deze handelsreis levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse lifestyle en wonenbusiness

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze handelsreis naar de Nordstil 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Aanmelden Nordstil 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Nordstil Hamburg 2022

Laat een reactie achter

Scroll To Top