Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Salessucces bij de buren

Starten met succesvol zakendoen in Duitsland

Wil jij starten met zakendoen in Duitsland? Of wil jij de bestaande omzet uit de Duitse markt vergroten? Met het programma 'Salessucces bij de Buren' van GO4EXPORT kom jij in contact met nieuwe Duitse klanten. GO4EXPORT is een initiatief van de provincie Overijssel. Oost NL is programmamanager. Samen met Handelsagent Duitsland word jij als bedrijf uit de provincie Overijssel actief en pragmatisch begeleid. Op weg naar succesvol zakendoen in Duitsland.

SIB-Voucher individuele coaching

In de eerste plaats vindt er een gesprek plaats met een adviseur van GO4EXPORT. Vervolgens bepaalt de adviseur samen met jou of deelname voor jouw bedrijf geschikt is. Het kan zijn dat het een goed idee is om eerst een gratis adviestraject te doorlopen op het gebied van internationaliseren. Een ervaren exportcoach maakt samen met jou een stappenplan richting buitenlandse markten. Na het doorlopen van het gratis individuele coachingstraject ben jij klaar voor export!

De SIB-Voucher individuele coaching is een programma van de Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl). Wil jij meer weten over deze voucher of wil jij jezelf direct aanmelden voor een gratis coachingstraject? Klik dan hier.

We gaan starten

De adviseur van GO4EXPORT en jij vinden samen dat jouw bedrijf er klaar voor is? Helemaal goed. Dan gaan we starten. In eerste instantie hebben wij telefonisch contact met elkaar. Klikt het? Hebben wij dezelfde ideeën? Vervolgens maken wij een afspraak bij jou op locatie. Uiteraard alles volgens de dan, door het RIVM opgestelde, geldende regels. En altijd met 1,5 meter afstand.

Vanuit meerdere gesprekken die wij met elkaar hebben, ontwikkelt zich een strategisch acquisitieplan. Wie is de doelgroep en hoe gaan wij deze Duitsers benaderen? Vanuit de meer dan 20 jaar ervaring van Handelsagent Duitsland denken wij actief met jou mee. Waar nodig, nemen wij de leiding.

Uiteindelijk beginnen wij met het benaderen van de doelgroep. Dit doen wij voornamelijk door ons zeer grote en actieve zakelijke netwerk in Duitsland te laten werken. In de ruim twee decennia dat wij dit werk doen, hebben wij geïnvesteerd in het continu uitbreiden en onderhouden van dit netwerk. En dat netwerk zetten wij graag in. Ook voor jou!

Focus op omzet

Aanvankelijke doel is om aan tafel te komen bij potentiële Duitse klanten. Blijven de grenzen toch nog gesloten, dan worden het digitale afspraken. Bijvoorbeeld via Zoom, Skype, FaceTime of Google Hangouts. In ieder geval is het een gesprek, waarbij de potentiële Duitse klant, Handelsagent Duitsland en jij gezamenlijk aanwezig zijn. Wij kijken elkaar in de ogen.

Het is onze rol om de focus te houden op vervolgafspraken die uiteindelijk leiden tot omzet. Jouw rol? Jij brengt kennis en details van jouw producten en/of diensten naar de tafel.

Van ieder gesprek schrijven wij een verslag in de Duitse taal. Dit om te versturen aan onze Duitse gesprekspartner(s). Vast onderdeel in de gespreksverslagen is een actielijst met vervolgafspraken. Samen bewaken wij de lijst om vervolgens te komen tot het schrijven van een offerte. Deze volgen wij actief op, want de aanhouder wint.

Tot slot moet de offerte leiden tot een bestelling. Gefeliciteerd! Jij hebt dankzij het programma 'Salessucces bij de buren' een nieuwe Duitse klant!

Salessucces bij de buren

  • 4 tot 5 bijeenkomsten bij jou op locatie
  • Opstellen strategisch acquisitieplan
  • Benaderen Duitse bedrijven
  • Nauwgezette opvolging van alle contactmomenten
  • Omzetten van 'Cold lead' naar 'Sales qualified lead'
  • Toewerken naar bezoek aan potentiële Duitse klant
  • Opstellen gespreksverslag
  • Inventariseren en vastleggen leveringsvoorwaarden
  • Opvolgen van het gesprek richting vervolgactie
  • Begeleiden naar een eerste offerte én bestelling
Succes bij de buren - G04Export en provincie Overijssel

Investering

Wil jij starten met succesvol zakendoen in Duitsland? Deze op-maat-begeleiding richting succes en daadwerkelijke business en omzet kost jou slechts EUR 3.000.

Het gehele traject kost EUR 6.000. Daarvan wordt de helft door GO4EXPORT vooruit betaald aan Handelsagent Duitsland. De andere helft betaal jij aan het einde van het traject. Op het moment dus, dat jij al nieuwe Duitse klanten hebt!

Er zijn in totaal slechts 20 vouchers beschikbaar.

Het programma loopt van 1 mei 2020 tot uiterlijk 31 maart 2021.

Een initiatief van

Handelsagent Duitsland - Salessucces bij de buren
OOST NL - Salessucces bij de buren

OOST NL is programmamanager van:

GO4EXPORT - Salessucces bij de buren

AanmeldenWij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Salessucces bij de buren - Duitsland

Laat een reactie achter

Scroll To Top