Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

SPIELWARENMESSE 2022

Van woensdag 2 tot en met zondag 6 februari 2022 wordt de Spielwarenmesse in Nürnberg gehouden. Ieder jaar heeft Nürnberg de touwtjes van de internationale speelgoedindustrie strak in handen. Beroemde merken, originele startups, inkopers van grote ketens, onafhankelijke handelaars en talrijke vertegenwoordigers van de media maken van de Spielwarenmesse de belangrijkste gebeurtenis van het jaar. Op 's werelds grootste speelgoedbeurs worden beslissende zakelijke relaties aangeknoopt, de trends van de komende jaren geboren en de meest actuele informatie uitgewisseld. En dit alles gaat gepaard met een groot enthousiasme: beleef het op de Spielwarenmesse in Nürnberg.

Spielwarenmesse 2022
Met meer dan 2.800 exposanten en bijna 62.000 aanwezige branche-experts uit 136 landen, is Spielwarenmesse Nürnberg de meest succesvolle multi-segment vakbeurs ter wereld op het gebied van de speelgoedindustrie. In Nürnberg ontmoet men de toekomst het speelgoed. Spielwarenmesse Nürnberg 2022 presenteert met passie en enthousiasme alle nieuwe trends.

Collectieve beursdeelname
Voor Nederlandse bedrijven, die actief zijn in de speelgoedbranche, organiseert Handelsagent Duitsland een stand op de beurs. Wij zorgen ervoor dat iedere deelnemer zijn of haar eigen identiteit behoudt binnen de gezamenlijke ruimte. Er is voldoende ruimte voor eigen uitstraling en ook is er voldoende ruimte voor het ontvangen van gesprekspartners. Spielwarenmesse Nürnberg editie 2022 vindt plaats van woensdag 2 februari tot en met zondag 6 februari.

In aanloop naar de beurs is een belangrijke taak van Handelsagent Duitsland om de juiste (Duitse) gesprekspartners uit te nodigen voor een bezoek aan de stand. Medewerkers van Handelsagent Duitsland zijn, indien gewenst, aanwezig bij de gesprekken.

Subsidie
Deelnemers aan deze collectieve beursdeelname kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een “SIB Missievoucher” van Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl) ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 2.495,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 4.990,-).

Turn-key oplevering
Handelsagent Duitsland neemt de gehele beursorganisatie voor jou uit handen. Wij vertalen jouw wensen en eisen en delen deze met de organisatie van de beurs. Uiteraard komt jouw bedrijf in het beursboek, zodat bezoekers jou alvast kunnen vinden. Ook kunnen wij voorzien in het boeken van een hotel in de buurt van de beurs. Jij reist naar Nürnberg en komt op de eerste beursdag aan in onze gezamenlijke stand die volledig is ingericht. De beurs kan beginnen.

Intake
Hoewel het een collectieve beurdeelname betreft, zien wij iedere deelnemer als individu met eigen wensen, eisen en verwachtingen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden deze punten besproken om vervolgens te worden vastgelegd in een intakedocument. Handelsagent Duitsland vertaalt de punten uit het document en communiceert deze met de Duitse beursorganisatie. Tot slot worden de mogelijkheden van een subsidie besproken voor de collectieve beursdeelname.

Voorbereide gesprekken
Belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Handelsagent Duitsland is, dat wij zorgen voor goede en kwalitatieve gesprekken tijdens de beurs. In aanloop naar de beurs nodigen wij de juiste gesprekspartners uit om ons te bezoeken in onze eigen gezamenlijke stand. Daarbij zijn de gesprekspartners door de medewerkers van Handelsagent Duitsland uitvoerig geïnformeerd, o.a. over de producten, prijsstelling en jullie bedrijf. Jouw nieuwe Duitse klant komt voorbereid naar het gesprek!

Investering
De eigen bijdrage voor deze collectieve beursdeelname bedraagt € 2.495,-*. Kosten voor overnachting en voor eten en drinken tijdens het verblijf in Nürnberg zijn niet inbegrepen. Tijdens de beurs wordt de catering op de stand verzorgd. Deze kosten zijn inclusief.

* Op basis van 50% subsidie. De totale deelnamekosten bedragen € 4.990,-.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante klanten of leveranciers.

Deelname aan deze collectieve beursdeelname levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 3 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse speelgoedbranche
- Exposure voor jouw bedrijf bij bezoekers vanuit de gehele wereld (136 landen)

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze collectieve beursdeelname Spielwarenmesse Nürnberg 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Spielwarenmesse 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Spielwarenmesse Nürnberg 2022

Laat een reactie achter

Scroll To Top