Skip to content
Bel ons: 050 - 211 25 46 | E-mail: info@handelsagentduitsland.nl

Spielwarenmesse 2022 (vol)

Van woensdag 2 tot en met zondag 6 februari 2022 wordt de Spielwarenmesse in Nürnberg gehouden. Ieder jaar heeft Nürnberg de touwtjes van de internationale speelgoedindustrie strak in handen. Beroemde merken, originele startups, inkopers van grote ketens, onafhankelijke handelaars en talrijke vertegenwoordigers van de media maken van de Spielwarenmesse de belangrijkste gebeurtenis van het jaar. Op 's werelds grootste speelgoedbeurs worden beslissende zakelijke relaties aangeknoopt, de trends van de komende jaren geboren en de meest actuele informatie uitgewisseld. En dit alles gaat gepaard met een groot enthousiasme: beleef het op de Spielwarenmesse in Nürnberg.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: woensdag 2 t/m zondag 6 februari 2022

: 26 november 2021

: geen plaatsen meer beschikbaar

Spielwarenmesse 2022
Met meer dan 2.800 exposanten en bijna 62.000 aanwezige branche-experts uit 136 landen, is Spielwarenmesse Nürnberg de meest succesvolle multi-segment vakbeurs ter wereld op het gebied van de speelgoedindustrie. In Nürnberg ontmoet men de toekomst het speelgoed. Spielwarenmesse Nürnberg 2022 presenteert met passie en enthousiasme alle nieuwe trends.

Handelsmissie Spielwarenmesse 2022
Handelsagent Duitsland organiseert op woensdag 2 en donderdag 3 februari 2022 een bezoek aan de beurs voor Nederlandse ondernemers die actief zijn in de speelgoedbranche. Ook voor ondernemers die toeleverancier zijn van speelgoedfabrikanten is deelname interessant. Wil je meer weten over de laatste trends op het gebied van speelgoed? Dan moet je zeker meegaan. We zorgen op deze dagen voor dé juiste gesprekken met zowel inkopers als verkopers, klanten en leveranciers

Naast deelnemende exposanten, bezoeken inkopers deze toonaangevende vakbeurs in de Zuid-Duitse stad Nürnberg. Denk daarbij aan verantwoordelijke inkopers bij speelgoed- en boekwinkels, supermarkten, groothandels, en producenten van speelgoed. Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij graag een kwalitatief gesprek met potentiële klanten en/of leveranciers. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie
Deelnemers aan deze collectieve beursdeelname kunnen een subsidie aanvragen. Door het aanvragen van een “SIB Missievoucher” van Rijksdienst voor ondernemend Nederland (RVO.nl) ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.250,- voor deelname aan de handelsmissie (in plaats van € 2.500,-).

Intake
Hoewel het een collectieve handelsmissie betreft, zien wij iedere deelnemer als individu met eigen wensen, eisen en verwachtingen. Tijdens een persoonlijk gesprek worden deze punten besproken om vervolgens te worden vastgelegd in een intakedocument. Handelsagent Duitsland vertaalt de punten uit het document en gebruikt deze in de communicatie naar de Duitse gesprekspartners. Tot slot worden de mogelijkheden van een subsidie besproken voor de collectieve beursdeelname.

Voorbereide gesprekken
Belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Handelsagent Duitsland is, dat wij zorgen voor goede en kwalitatieve gesprekken tijdens de beurs. In aanloop naar de beurs nodigen wij de juiste gesprekspartners uit om ons te bezoeken op een vorafgesproken plaats. Daarbij zijn de gesprekspartners door de medewerkers van Handelsagent Duitsland uitvoerig geïnformeerd, o.a. over de producten, prijsstelling en jullie bedrijf. Jouw nieuwe Duitse klant komt voorbereid naar het gesprek!

Investering
De eigen bijdrage voor deze collectieve beursdeelname bedraagt € 1.250,-*. Kosten voor reizen. overnachting en voor eten en drinken tijdens het verblijf in Nürnberg zijn niet inbegrepen.

* Op basis van 50% subsidie. De totale deelnamekosten bedragen € 2.500,-.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante klanten of leveranciers.

Deelname aan deze collectieve handelsmissie levert je dan ook concreet op:

- Minimaal 3 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse speelgoedbranche

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze collectieve handelsmissie Spielwarenmesse Nürnberg 2022 of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.

Spielwarenmesse 2022Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement


Spielwarenmesse Nürnberg 2022

Laat een reactie achter

Scroll To Top