Diensten

Succesvol zakendoen in Duitsland met mijn verkoopondersteuning.

Hier geen uitgebreide marktonderzoeken of goedbedoelde adviezen over wat jij moet doen om succesvol zaken te kunnen doen in Duitsland. Jij wilt aan tafel met nieuwe Duitse klanten? Nou, kom op dan. Ik ga het voor jou regelen!

Succesvol zakendoen in Duitsland met mijn verkoopondersteuning. Al meer dan 20 jaar begeleid ik Nederlandse bedrijven en ondernemers naar succesvol zakendoen in Duitsland. De mensen die bij ons passen weten dat ze met hun producten en/of diensten naar de Duitstalige landen willen. Ze weten ook dat de stap om bij de juiste potentiële nieuwe Duitse klanten aan tafel te komen een zeer moeilijke kan zijn. Een verkeerde eerste indruk ligt continu op de loer en dus is het afbreukrisico groot is. Ik bied in deze niche dé oplossing.

Gedurende de afgelopen 2 decennia heb ik continu geïnvesteerd in het uitbreiden en onderhouden van het zakelijke netwerk van mensen in Duitsland. In bepaalde branches ken ik veel personen persoonlijk, waardoor ik direct in contact kom. Binnen de voor mij minder bekende branches weet ik via een bekende in het netwerk in contact te komen met de juiste persoon. Jouw propositie komt onder de aandacht van de juiste Duitse personen. Succesvol zakendoen in Duitsland met mijn verkoopondersteuning. Ik zet jou aan tafel en dat beloof ik!

Speciaal voor

ondernemers

uit Groningen!

Verkoopondersteuning Duitsland

Jij weet heel goed dat de Duitse markt interessant is voor jouw dienst of product, maar hoe maak je dé perfecte start richting succesvol zakendoen in Duitsland? Handelsagent Duitsland biedt verkoopondersteuning in verschillende vormen. Ik breng mijn opdrachtgevers in contact met Duitse bedrijven en ik zet jou aan tafel bij nieuwe Duitse klanten. Dit doe ik al 20 jaar met veel succes.

Matchmaking

Wil jij aan tafel komen met nieuwe Duitse klanten? Maak dan gebruik van het concept Matchmaking. Hierbij zet ik mijn grote en actieve zakelijke netwerk in om zeer snel in contact te komen met de juiste Duitse personen. Ik bereid de afspraak tot in de puntjes voor en ga ook mee naar het gesprek om daarin de focus te houden op relevante vervolgstappen. Denk aan het uitbrengen van een offerte of aan het aansturen op een samenwerking, installatie en/of levering. In de belangrijke periode direct na het gesprek houd ik het contact met jouw nieuwe Duitse klant warm. Ik blijf het opvolgen, zodat de Duitse klant bestelt.

Handelsagentuur

Wanneer de nieuwe Duitse klanten “binnen” zijn, is het van groot belang om de relaties te "beheren": Controleren of de klant tevreden is. Zijn er mogelijkheden voor nieuwe diensten of producten. Een tijdrovende zaak, die veelal in de Duitse taal plaatsvindt. Handelsagent Duitsland vervult deze rol van klanten houden en laten groeien met veel plezier. De organisatie is erop ingericht om periodiek in alle streken van Duitsland aanwezig te zijn om jouw klanten te bezoeken. Een rol als handelsagent, vandaar ook onze naam: Handelsagent Duitsland.

Evenementen

Niet alleen praten over Duitsers tijdens een van de vele bijeenkomsten, maar naar de Duitsers toegaan om met ze te praten en ze zo te leren kennen. Ik vind het fantastisch om met een kleine groep Nederlandse bedrijven deel te nemen aan een vakbeurs in Duitsland. Duitsers bezoeken beurzen om nieuwe producten en diensten te leren kennen. Dit biedt jou de gelegenheid om jouw producten en diensten aan ze te tonen. Ik bereid de gehele beursdeelname voor en zorg ervoor dat de juiste Duitse inkopers bij jou in de stand komen. Door de beursdeelname collectief te maken, delen alle deelnemers de kosten. Er zijn bovendien subsidies beschikbaar. Uiteraard weet ik de subsidiepotjes te vinden en namens jou aan te spreken. Ik regel het!

Klanten & cases