Supermarkten in Oostenrijk

Oostenrijk is absoluut een interessant land als het gaat om supermarkten! Het land telt een kleine 9 miljoen inwoners en is bekend van ketens als: BILLA, MPREIS en SPAR. Handelsagent Duitsland neemt jou mee naar het land van de Alpen. Niet alleen om verschillende winkels te bezoeken. Nee, wij stellen jouw producten voor aan de juiste inkopers! Ga jij met ons mee op reis naar de Supermarkten in Oostenrijk?

icoon evemenent datum

Zondag 6 september 2020

icoon evenement kosten

Subsidie € 1.500,00

Eigen bijdrage € 1.500,00

icoon evenement voertaal

Nederlands / Duits

Doel van deelname

Samen met andere Nederlandse ondernemers reis jij met ons mee naar verschillende supermarkten in Oostenrijk. Jij krijgt een goed beeld van het aanbod en de bijbehorende prijzen. Wat zijn de trends in Oostenrijk en waar pas jij met jouw producten.

Uiteraard bezoeken wij  de juiste inkopers! Van hen ontvang jij feedback waarmee je iets kunt. is Oostenrijk een mooie kans voor jou? Misschien kunnen jullie direct zakendoen.

 • Direct contact met dé juiste inkoper(s)
 • Daadwerkelijk zakendoen
 • Perfecte voorbereiding en begeleiding

Aanmelden BioNord 2020


  Wij hechten grote waarde aan jouw privacy en gaan uiterst zorgvuldig met je gegevens om. Met het versturen van je gegevens ga je akkoord met de behandeling van je gegevens volgens ons privacy statement

  Locatie
  Hannover Messe
  Messegelände
  D-30521 Hannover
  Duitsland

  Organisatie
  Messeservice-Büro:
  Harting & Tovar GmbH
  Vordere Schönworth 17 a
  30167 Hannover
  Deutschland

  T :+49 (0)511 – 35 90 100
  I: www.biomessen.info
  E: nord@biomessen.info

  1 reactie

  1. geonnaTef op januari 19, 2023 om 11:46 pm

   822 Quinine and urea hydrochloride; generic cialis 20mg The cell cycle arrest corresponded with decreased Cdk2 activity and reduced levels of Cdk2, Cdk4, cyclin A and cyclin D1 proteins 70  Laat een reactie achter