Klanten & Cases

Tevreden klanten, dat is waar ik het voor doe!

Tevreden klanten, dat is waar ik het voor doe! Al meer dan 20 jaar begeleidt Handelsagent Duitsland Nederlandse bedrijven naar succesvol zakendoen in Duitsland. Het is mijn missie om jou te helpen bij de eerste stappen in de goede richting. Om jou daarna te laten doorgroeien naar continu succes in Duitsland.

De aanpak is praktijkgericht: Niet lullen maar poetsen. Geen lange en dure marktonderzoeken en geen goed bedoelde adviezen. Ik zet mijn opdrachtgevers aan tafel bij nieuwe Duitse (en Oostenrijkse) klanten en zorg daarmee voor omzet!

Handelsagent Duitsland biedt een aantal verschillende diensten, zoals matchmaking, handelsagentuur en evenementen. Daarnaast help ik Nederlandse bedrijven, ondersteund vanuit een subsidie. Voorbeelden zijn het programma Scoren in Duitsland van de Provincie Groningen) en de SIB Voucher marktentree van de Rijksdient voor ondernemend Nederland (RVO.nl).

Speciaal voor

ondernemers

uit Groningen!

Verkoopondersteuning Duitsland

Jij weet heel goed dat de Duitse markt interessant is voor jouw dienst of product, maar hoe maak je dé perfecte start richting succesvol zakendoen in Duitsland? Handelsagent Duitsland biedt verkoopondersteuning in verschillende vormen. Ik breng mijn opdrachtgevers in contact met Duitse bedrijven en ik zet jou aan tafel bij nieuwe Duitse klanten. Dit doe ik al 20 jaar met veel succes.

Matchmaking

Wil jij aan tafel komen met nieuwe Duitse klanten? Maak dan gebruik van het concept Matchmaking. Hierbij zet ik mijn grote en actieve zakelijke netwerk in om zeer snel in contact te komen met de juiste Duitse personen. Ik bereid de afspraak tot in de puntjes voor en ga ook mee naar het gesprek om daarin de focus te houden op relevante vervolgstappen. Denk aan het uitbrengen van een offerte of aan het aansturen op een samenwerking, installatie en/of levering. In de belangrijke periode direct na het gesprek houd ik het contact met jouw nieuwe Duitse klant warm. Ik blijf het opvolgen, zodat de Duitse klant bestelt.

Handelsagentuur

Wanneer de nieuwe Duitse klanten “binnen” zijn, is het van groot belang om de relaties te "beheren": Controleren of de klant tevreden is. Zijn er mogelijkheden voor nieuwe diensten of producten. Een tijdrovende zaak, die veelal in de Duitse taal plaatsvindt. Handelsagent Duitsland vervult deze rol van klanten houden en laten groeien met veel plezier. De organisatie is erop ingericht om periodiek in alle streken van Duitsland aanwezig te zijn om jouw klanten te bezoeken. Een rol als handelsagent, vandaar ook onze naam: Handelsagent Duitsland.

Evenementen

Niet alleen praten over Duitsers tijdens een van de vele bijeenkomsten, maar naar de Duitsers toegaan om met ze te praten en ze zo te leren kennen. Ik vind het fantastisch om met een kleine groep Nederlandse bedrijven deel te nemen aan een vakbeurs in Duitsland. Duitsers bezoeken beurzen om nieuwe producten en diensten te leren kennen. Dit biedt jou de gelegenheid om jouw producten en diensten aan ze te tonen. Ik bereid de gehele beursdeelname voor en zorg ervoor dat de juiste Duitse inkopers bij jou in de stand komen. Door de beursdeelname collectief te maken, delen alle deelnemers de kosten. Er zijn bovendien subsidies beschikbaar. Uiteraard weet ik de subsidiepotjes te vinden en namens jou aan te spreken. Ik regel het!

Provincie Groningen
Bosker machinefabriek - Termunterzijl
Ontwikkelingsmaatschappij Oost-Nederland
Voys - Zakelijke telefonie - Groningen
Jumbo Opleggers en aanhangers - Helmond
KleinsteSoepfabriek Leek
Zechsal Magnesium Veendam
Biopack Packaging Appingedam
BioSpirits Almere
Groenewegen Truck opleggers Helmond
4Silence Whisstone - Enschede
Elvee chocolade - Gorinchem
GKAZAS Kretense Olijolie - Amsterdam
Heidi Liebt mutsen - Groningen
Duroflame pellethaarden - Bedum
Hermann Fleischlos - Ulrichsberg (Oostenrijk)
Hofmeester Dental - Rotterdam
Homemade bakmixen - Roden