Transport Logistic München – TLM 2023

Handelsagent Duitsland organiseert voor Nederlandse bedrijven die actief zijn in transport en logistiek wederom een handelsmissie naar de beurs Transport Logistic München - TLM 2023. De toonaangevende beurs wordt dit jaar gehouden van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei. In de Zuid-Duitse stad München.

Transport Logistic München - TLM 2023

Transport logistics is de toonaangevende internationale vakbeurs voor logistiek, mobiliteit, IT en supply chain management. Sinds 1978 wordt TLM om de twee jaar gehouden in München. De vierdaagse beurs wordt beschouwd als het leidende platform voor internationale netwerken in de logistieke sector en biedt innovatieve producten, systemen en technologieën, evenals een schat aan vakkennis. Onderdeel van de beurs is air cargo Europe, een ontmoetingsplaats voor de internationale luchtvrachtindustrie.

Handelsmissie Handelsagent Duitsland

Wat houdt het in? Bij een handelsmissie, georganiseerd door Handelsagent Duitsland, gaat het om het leggen van contacten met nieuwe Duitse klanten. Als deelnemer ben jij er van verzekerd, dat je in direct gesprek gaat met relevante potentiële klanten.

Alle gesprekken worden door de medewerkers van Handelsagent Duitsland nauwkeurig voorbereid. Geen vrijblijvende 'koffie-afspraak', maar een gesprek gevoerd op inhoud. Jouw Duitse gesprekspartners zijn door ons ver voor de beurs begint geïnformeerd over jouw producten en/of diensten. Op basis van toegezonden en besproken informatie, bestaat er serieuze interesse bij de potentiële Duitse klanten om kennis te maken.

Jouw afspraak is met de juiste persoon. Dus bij voorkeur met de verantwoordelijke persoon voor inkoop voor jouw diensten en/of producten of iemand uit de directie.

Wanneer

Einddatum inschrijving

Aantal deelnemers

: 9 t/m 12 mei 2023

: 31 maart 2023

: minimaal 4 en maximaal 8

Handelsmissie Transport Logistic München - TLM 2023

Heb jij je aangemeld voor de Handelsmissie TLM 2023, dan maken wij allereerst een afspraak bij jou op locatie voor een intakegesprek. We bespreken jouw wensen en verwachtingen ten aanzien van de deelname. Alles wordt vastgelegd in een intakedocument. Daarna gaan wij aan de slag!

Op basis van jouw specifieke wensen organiseren wij kwalitatieve gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers. Zij worden door ons uitvoerig geïnformeerd en voorbereid op het gesprek. Het gesprek staat daarmee in het teken van daadwerkelijk zakendoen met elkaar: zakendoen in Duitsland! Daar waar nodig ondersteunen we met de Duitse taal en het behouden van focus op daadwerkelijke business.

Subsidie

Wil je deelnemen aan deze handelsmissie, dan kun je een subsidie aanvragen. Met de SIB Collectieve activiteit ontvang je 50% subsidie en betaal je slechts € 1.500,- voor deelname aan deze handelsmissie (in plaats van € 3.000,-).

Investering Transport Logistic München - TLM 2023

De eigen bijdrage voor deze Handelsmissie TLM 2023 bedraagt € 1.500,-. Kosten voor reizen, overnachting(en) en voor eten en drinken tijdens de beursdag(en) zijn voor eigen rekening.

Opbrengst
Beurzen zijn in Duitsland nog steeds een zeer efficiënte manier om in contact te komen met interessante afnemers of leveranciers.

Wat jouw deelname oplevert:

- Minimaal 2 individuele gesprekken met potentiële klanten en/of leveranciers
- Inzicht in trends en ontwikkelingen binnen de branche
- Meer kennis van en inzicht in de Duitse transport- en logistieksector

Interesse
Ben je geïnteresseerd in deelname aan deze Handelsmissie TLM 2023 of heb je nog vragen? Stuur een email aan onze collega Lotte (l.pigge@handelsagentduitsland.nl) of bel één van onze collega’s op 050-211 25 46.